Az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével Ön a GerincFókusz Kft. által szervezett komplex gerinckezelési programokra tud jelentkezni.

A gerinckezelési programokra szakorvosi vizsgálat után, orvosi javaslat alapján lehet jelentkezni. Amennyiben panaszaival még nem fordult orvoshoz, kérjük jelentkezzen orvosi kivizsgálásunkra.

A gerinckezelési programok 2-4 hét hónap időtartamúak, mely heti lebontásban 2-4 alkalmat jelent a választott programnak megfelelően. 

Kérjük jelentkezése során vegye figyelembe, hogy az időpontok utólagos módosítására csak indokolt esetekben, összesen három alkalommal van lehetőség. Ebben az esetben cserealkalmat biztosítunk az Ön számára, amennyiben Ön az adott kezelés időpontja előtt minimum 48 órával jelzi számunkra a cserealkalom iránti kérelmét.

A kezelési programok megkezdését követően a kezelési alkalmak lemondására lehetőség nincs tekintettel arra, hogy a kezelések előre egyeztetett és lefixált alkalmak az Ön számára.

A gerinckezelési program tervezete

  • Gerinckezelési programjainkról részletes leírást ITT talál
  • A kezelési programok időtartama 2-4 hét, az adott számú kezelési alkalmak ezen időtartam alatt zajlanak le.

Fürdőkórházas kezelés

Kérjük adja meg, hogy melyik napon szeretne leginkább fürdőkórházas kezeléseken részt venni! (A fürdőkórházas kezelések időtartama egy alkalommal 4x45 perc)

A választott gerinckezelési csomagtól függően elképzelhető, hogy adott héten több nap is lesz kezelése!

Gyógytorna kezelések

Kérjük adja meg, hogy melyik napon kíván leginkább gyógytorna kezeléseken részt venni! (A gyógytornai kezelések időtartama 45 perc, egy napon egy kezelés történik)

A választott gerinckezelési csomagtól függően elképzelhető, hogy adott héten mindkét nap lesz kezelése!

Számlázáshoz szükséges adatok: